måndag 8 juni 2009

OOOJDÅ

Det blir nog ett ojdå till, dvs en omstart på koftan, jag har nog förstått mönstret lite fel tror jag. Väntar med att göra något alls till Koftan har sagt hur det skall vara. Mer imorron.

6 kommentarer:

 1. Hej.
  Jag såg din fråga om fram och baksida hos tant kofta. Jag hade samma fundering och fick till svar att med "baksidan" menas avigsidan och "framsidan" är rätsidan. Man gör alltså 4 ökningar (sammanlagt 8 maskor) på de räta varven, alltså vart annat varv och hoppar över ökningen var 4:e gång. Hoppas du blev lite klokare av detta. /anette

  SvaraRadera
 2. Jag är imponerad av att du fortfarande orkar med att göra om en gång till. Om jag gör fel två gånger brukarr min inspiration till det aktuella alstret försvunnit åt fanders.

  SvaraRadera
 3. Tack, jag vet inte hur jag har burit mej åt men jag har helt enkelt inte tänkt själv om man säger så. Hade jag tänkt efter så hade jag visst att det var 4 ökningar osv menmen så kan det bli.
  Och ja jag orkar börja om igen, jag är en sån som river upp många ggr om jag inte blir nöjd så det är inga problem.
  Roligt att alla hjälper alla tack båda två :-)

  SvaraRadera
 4. Vad kul det är när man hittar nya bloggar. och att din blogg kom till pga uppifrånochnerkoftan gör det hela ändå roligare. Du är duktig som repar upp och börjar om. Den kommer att bli superfin när den är klar.
  /Efwa - Medea

  SvaraRadera
 5. Tack, hoppas och tror faktiskt att den blir bra

  SvaraRadera
 6. Det tror jag också!
  hej fr. koftan

  SvaraRadera