måndag 29 juni 2009

FAKIR


Idag har jag fått min spikmatta :-))))
Testat den med och det gjorde inte så ont som alla påstod att det gör. Men om det gör nytta? Det får framtiden utvisa, hoppas att den gör nån nytta för mina stela axlar i alla fall. Nån som har erfarenheter?
Annars är det jobb som vanligt om dagarna även om det känns att det börjar närma sej semestern, fredag är förste dagen o då skall jag sova länge om inte solen värmer för mycket för då kan man ju bara inte ligga kvar i sängen.
I dag har det kommit lite salladsplantor i backen och förhoppningsvis tar inte skatorna denna omgång, de har redan gått hård åt mina vinbär men dom har jag lagt på nät så dom får jag ha ifred nu. De förste små tomaterna har jag också hittat, då är det sommar!
Koftan går sakta framåt det är annat som tar tid som trädgården t.ex. skall ta ett litet ryck ikväll när det är fotboll på tv. Gubben finns på plats så man får ju leta efter honom. :-)
Ha det Curi

2 kommentarer:

  1. Hej! jag köpte min matta i februari och använder den varje kväll. Ligger på den innan jag ska somna, den ger en skön känsla och sen somnar jag gott.

    SvaraRadera
  2. Hejsan söta mams!

    Alla i Björna har varsin matta, de är helt frälsta... det hjälper säger de, men som Kekke säger, vi kollar hur många som har kvar sina om två år :D

    SvaraRadera