tisdag 11 augusti 2009

ANGORA

Nu är den 1e färdigt och jag har tagit bilder så som jag lovade! Den är liiite trångt men angora har den egenskapen att den blir kortare o vidare när man använder det så det kommer att bli jättebra.
Pärlorna är i silveraktigt de syns inte så bra på bilderna men när ljuset träffar dom så glänser de till precis som jag ville.

Har varit i Kristianstad idag och justerat de nya glasögon men jag tror att det kommer att behövas en gång till innan de sitter riktigt bra.
Så klart tittade jag inom hos Helylle men jag köpte bara två mönsterböcker av Drops, hihi kan ni tänka er inget garn. Jag kan inte gå in i en garnaffär utan att köpa garn men idag klarade jag det!
Har ju "bara" 5 projekt på g så...


Hemliga projektet är halvvägs, halsduken i silke mer än halvvägs, mormors uppifrånochnerkofta måste rivas upp en bit, min egen uppifrånonerkofta har bara kommit ca 10cm på väg och sen är ju muddarna halvvägs med nu, beta av några av dessa först innan jag börjar på nåt nytt. Är sugen på mängd o mycket men vad det kommer att bli vet jag inte än


Ha det Curi

2 kommentarer:

  1. superduperfina!!! De blev verkligen ljuvliga!

    SvaraRadera
  2. Pulsvärmarna är så fina, men så använder du ju ett helt fantastiskt fint garn och en enkel vacker modell som passar perfekt till garnet.
    hej fr. Koftan

    SvaraRadera