onsdag 6 juli 2011

TIDEN

bara försvinner, trodde skulle hinna blogga massor men vi har så många andra projekt på g så....
Vi skall byta vägg på längan, har ett drivhus fullt med olika plantor att sköta om, klippa gräset måla staket osv osv ni fattar.

Måsta bara berätta att jag köpte frö till en växt som heter kiwano släkt med gurka men det blir en frukt med "taggar" på den. Och som den växer o massor med frukt är det på dom, nu skall de bara mogna med, så vi kan smaka. Spännande. Hoppas de är goda.

Stickning då? Jajemensan jag stickar en kofta i drops fabel. skall bli jätteroligt att se den klart, har gjort ryggen o framsidorna sen är det en mellanbit i sidorna som skall stickar , ärmar och sen stickar man ner till den längden den skall ha, afram o baksidan stickas som hela o halva frykanter, jag tycker den blir fin, (än så länga i alla fall)

Ha det Curi

1 kommentar:

  1. Håller med, det är hur svårt som helst att få tiden att räcka till. Jag sitter just här och tänker på allt jag har att göra innan jag skall ha stickträffa här i kväll och det ända jag gjort är att fram kyckling ur frysen. Kanske borde jag resa mig och börja förbereda så allt hinner bli klart. Jag skall bara........

    SvaraRadera