måndag 5 oktober 2009

HEMLIGA PROJEKTET

Hemliga projektet ja.... Det var en bolero som vår dotter hade till sin brudklänning. Stickade den här hemma, hon var i Mellansel i Norrland, och trots det satt den som en smäck, jag blev så glad!!!!

På torsdagen flög vi upp.

På fredagen skulle lokalen dekoreras, vissa kakor bakas och lite annat plock när telefonen ringde. Det var brudgummens bror tillika vigselförrätaren, han hade fått en tillfälligt förordnande att få viga dessa tu den 3e okt. Han hade ringt länsstyrelsen för att få en sak bekräftat då LS upptäckte att de hade utfärdat hans förordnande från den 1e mars till den 1e oktober, så han fick inte viga dem!!
I all hast letades det efter en annan vigselförrätare, men det fanns bara en tillgänglig på fredagskvällen. Det slumpade sej så att hela släkten (båda från söder och norr) skulle på middag tillsammans den kvällen, för att lära känna varandra lite bättre och jag skall säga er att det blev många förvånade ansikten när det plötsligt blev vigsel därinne på restaurangen.
Men gifta blev de!!!

Lördagen började med ett besök hos frisören och sen fest hela kvällen, vi hade jätteskoj.

Söndag åkte vi till Örnsköldsvik och åt frukost med paret, sen körde vi sonen och sambon till flygplatsen, dock utan bilnyckeln som fanns kvar i Mellansel. Sambons mamma hämtade i Ronneby
På kvällen kl 23 bar det iväg till tåget för oss och när vi kom hem fick vi hämta bilen och vid kl 16 var vi hemma igen.

Mycket glada men väldigt trötta. Bilder kommer som vanligt senare, men jag lovar det dröjer inte länge.

Ha det Curi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar