måndag 27 september 2010

SILKE/ALPACKA

Har spunnit lite av mitt silke nu, det är dock för mörkt idag att ta kort så får se imorron hur det blir med det.
Är jättenöjd med garnet, spann en tråd persikofärgat alpacka och sen en tråd grå alpacka som jag spann ljusblå silke i, en blandtråd alltså
Fint som snus blev det, skall bli roligt o visa er så fort ljuset tillåter.Om inte solen tittar fram får det vänta till helgen för annars blir det inte så bra.

Hadet Curi

fredag 17 september 2010

SILKET

har anlänt, vilka färger o sen såå mjukt det skall bli riktigt mysigt o spinna detta.

Ha det Curi

måndag 13 september 2010

MERINO


Nu har jag fått klart härvan med merinoull med små,små gråa pärlor, de syns inte så tydligt på bilden men de finns där, jag lovar.

Sen skulle jag försöka spinna entrådigt grn men den förste härvan blev nog inte så bra får se hur det ser ut efter det har torkat. Har gjort ett nytt försök o det tror jag blir bättre. Men det är inte riktigt klart än.

Silket som jag beställde har inte kommit ännu, vilket är rätt så bra för ett tag vart jag lite less, när det inte blev som jag ville, dock kan inte allt bli bra alltid.

Ha det Curi

söndag 5 september 2010

GANCU

Nu när jag spinner så mycket, hinner jag ju inte o sticka i samma utsträckning som innan.
Överskottet av det jag spinner ligger nu till salu på GANCU , välkommen in o titta.
Smycken är gjord av en av mina bästa vänner, tillika min dotter.
Vi fyller på allteftersom.

Ha det Curi

torsdag 2 september 2010

SILKE

Nu har jag hittat ett ställe där man kan köpa de mest underbara färgerna i silke, båda tussah och mullberry. Tänker gör blandfärgat (kan man säga så?) garn i de mest underbara färger.
Men först måste jag färda mitt gråa merinogarn, jag har tänkt pilla dit pärlor med. Mörkgråa till ett ljusare grått garn. Tror det kan bli fint.

Annars tar jobbet det mesta av tiden nu, har ju en heltid för förste gången i mitt liv och jag måste säga att det känns, dock skall jag inte klaga, skolungarna är helt fantastiska. Och jobbet känns givande.

Annars inget nytt, det blir att vänta på brevbäraren nu, det blir långa veckor, leveranstid 14 dagar.

Ha det Curi