lördag 28 november 2009

NEJ,

nu börjar det likna som om jag skulle bli helgbloggare jag med, det är inte meningen men det är som om dagarna inte vill räcka till riktigt.
Jobbat extra denna veckan med. Har ju tid till det men det är ovant att inte komma hem som vanligt och det blir inte mycket gjort dom dagarna.

Vet ni nåt? Det är inte bra att prenumerera på Helylle´s nyhetsblad. :D Det kom ett i veckan och jag hade faktiskt ärende in till kristianstad så jag pep inom så klart. Eva lockade med ett nytt strumpegarn och jag har varit sugen länge på att lägga upp et par strumpor. Skyller lite på Dödergök, hon sticker ju massor av strumpor.
Så jag pep in till helylle när jag ändå var i stan och kom hem med två olika färger i det nya garnet. Det delar liite på sej när man sticker i det men det är ett fantastiskt skönt garn, Bilder? För sent på dagen kanske om solen skiner imorron.

Ha det Curi

söndag 22 november 2009

KONSERT

Mycket jobba blev det veckan som gick, skulle ju ha berättat för er om konserten jag var på förra lördagen.
Min favorit sen barndomen Cliff Richard and the Shadows spelade på Malmö-arena. Och vilken spelning sen!!!! Inte trodde man att fyra "gamla" gubbar, förvisso med lite hjälp av andra musiker,
skulle kunna hålla låda på detta viset i 2½ timme.
Som han sjöng och som de spelade, tiden bara försvann. Alla hits spelade dom, man vrålade med hela kvällen, trodde jag skulle bli hes, men det blev jag inte.
Och inte stod han stilla på scenen heller det var full rulle på honom, Cliff alltså, Shadows kunde ju inte dansa runt iom de spelar instrument, jag var salig när vi kom därifrån.
Får tacka dottern som satte fart på mej, mamma OM du skall se han så får du passa på nu, han blir ju inte yngre. Och så glad jag är att vi gjorde det, det gav mersmak.

Julklappsstickningen är inne på slutspurten, så inget nytt att berätta där.
Skall dock på stickkurs i början av dec, skall lära mej sticka Möbiusstickning, jätteroligt verkar det.


Ha det Curi

tisdag 17 november 2009

JOBB

Imorron är det dags att återgå till det normala igen, jobba alltså, hoppas att det går bra med lyften annars är det ju som det skall vara att man jobbar.
Det som blir jobbigt blir att stiga upp tidigt igen, är ju inte morronpigg! Men men det som allt annat tar en eller två dagar o sen är det rutin igen.

Annars allt lugnt, håller på med den siste julklappen, om jag nu inte får för mej att göra fler förstås, men just nu känns det inte så.
Får inte glömma att ta kort på alla så jag kan visa efter jul.

Ha det Curi

torsdag 12 november 2009

FULL RULLE

är det på julklappstillverkningen fyra färdiga två eller tre kvar, känns skönt att ha kommit så långt redan.

Annars är jag lite sur, lämnade in min mobil för den laddade inte, vilket också konstaterades i 2 affärer bl a telias egen butik, hämtade den igår. Ja, den laddar sa damen i butiken, kommer hem o skall ladda den.....ingenting. Så nu får man köra 8 mil igen för att lämna in den igen, inte nåt vidare roligt.

Annars är det bra stickorna går varma, och jag är nöjd.

Ha det Curi

tisdag 10 november 2009

2200

Tänk på så lite tid, så många besökare som har funnit min blogg värdigt att läsas och en del har kommit tillbaka med. Så roligt. Har bara en liten önskan: Kan ni inte lämna en liten kommentar nån gång för det är så roligt att få gensvar, ni som redan gör det, keep up the good work!
Lovar att själv med bli bättre på att lämna kommentarer! Och det är ett löfte jag tänker hålla

Ha det Curi

söndag 8 november 2009

NU TANT KOFTA




kommer det äntligen lite bilder som du har efterlyst.
Käre maken har fått vara fotomodell. Det tyckte han var mindre roligt :-)
Förste mössan är till far min, är sådär nöjd med den, men pappas huvud är mindre än makens så det blir bra på honom tror jag. Färgerna är i alla fall precis dom som klär honom
Denna skall bli till mamma och den är jag väldigt nojd med, älskar att sticka flätor. Älskar färgen.
skall ta en bild till när den är klar.
Känns skönt att ha lite att sticka på nu när jag är sjukskriven och inte får lyfta, operationen var en baggis så det var skönt det.
Annars är det lugnt, inget särskild händer så,
Ha det Curi

söndag 1 november 2009

LASARETTET

Bara ett kort inlägg för att det är så länge sen, skall in till lasarettet ett par dagar nu för att avhjälpa ett litet typiskt kvinnligt problem, kommer hem igen på onsdag om allt går söm det skall och varför skulle det inte göra det?

Mössan till far min är klart börjat på en till mamma nu julklapp det med.

Ha det Curi