tisdag 20 oktober 2009

JULKLAPP

Förste julklappen är klar, nu är nästa på g en mössa till min käre far. Stickas i drops fabel, egentligen skuule den stickas i 4 olika färger men jag använder en, det blir nog bra till en gammal man. Han har fyllt 82!

I helgen skall jag försöka ta lite kort på den ute, det är ju så mörkt inne nu på kvällarna. OM jag har kommit tillräckligt långt för att det skall vara nåt att vis så klart.

Gick en promenad med äldste hunden idag, han fyller 13 nästa månad och det är ju gammal för en hund. Men han hade nosen med sej och det skulle luktas överallt, att han sen inte hör nåt bekommer inte honom.

Sist men absolut inte minst så har jag fått paket!!! Det var Tant Kofta som skickade hem min uppifrånochner kofta igen efter hennes workshop på utställningen, tror det var i Borås.
Vi hade gjort en deal, hon behövde lite mer angoragarn och erbjöd sig att färga tre härvor till mej. Och oj vilken fin färg hon fick till, jag är ju i en lila period och hon hade färgat garnet lila i en underbar färg. Tror mej veta med vad det skall bli med, men som sagt inga nya projekt till mej själv innan julklapparna är klara!!!

Ha det Curi

tisdag 13 oktober 2009

VOVVEN

Jag skall aldrig lova nåt mer,för det blir aldrig som jag tänkt. Bilderna skullat in för länge sen, men de sitter i vår sons kamera och han är i Stockholm för sitt certifikat. Så det lär dröja lite till.

Vovven ja, hon hade knutor i juvret, så hon har blivit opererat. Fyra ställen sa veterinären, jag tittade idag och ja det var på fyra ställen men det var ju ärr som var en dm långa stackars hund, igår led hon, men hon är piggare idag, tack och lov. Hon är ju ingen ungdom precis med sina 10 år.

Förste julklappen är färdigstickat nu återstår det att fästa tråderna o sen blocka, så nu är det dags för nästa...


Ha det Curi

måndag 5 oktober 2009

HEMLIGA PROJEKTET

Hemliga projektet ja.... Det var en bolero som vår dotter hade till sin brudklänning. Stickade den här hemma, hon var i Mellansel i Norrland, och trots det satt den som en smäck, jag blev så glad!!!!

På torsdagen flög vi upp.

På fredagen skulle lokalen dekoreras, vissa kakor bakas och lite annat plock när telefonen ringde. Det var brudgummens bror tillika vigselförrätaren, han hade fått en tillfälligt förordnande att få viga dessa tu den 3e okt. Han hade ringt länsstyrelsen för att få en sak bekräftat då LS upptäckte att de hade utfärdat hans förordnande från den 1e mars till den 1e oktober, så han fick inte viga dem!!
I all hast letades det efter en annan vigselförrätare, men det fanns bara en tillgänglig på fredagskvällen. Det slumpade sej så att hela släkten (båda från söder och norr) skulle på middag tillsammans den kvällen, för att lära känna varandra lite bättre och jag skall säga er att det blev många förvånade ansikten när det plötsligt blev vigsel därinne på restaurangen.
Men gifta blev de!!!

Lördagen började med ett besök hos frisören och sen fest hela kvällen, vi hade jätteskoj.

Söndag åkte vi till Örnsköldsvik och åt frukost med paret, sen körde vi sonen och sambon till flygplatsen, dock utan bilnyckeln som fanns kvar i Mellansel. Sambons mamma hämtade i Ronneby
På kvällen kl 23 bar det iväg till tåget för oss och när vi kom hem fick vi hämta bilen och vid kl 16 var vi hemma igen.

Mycket glada men väldigt trötta. Bilder kommer som vanligt senare, men jag lovar det dröjer inte länge.





Ha det Curi